Rena energier..

Att man behöver rena energierna i iett hem då och då är nog de flesta med på. Det finns mängder av sätt att gör det på. Men det gäller att rena både runtomkring sej och även i sig.

När du använder rökelse /salva för ditt ditt ska du även gå med röken runtomkring hela din kropp, så att även dina energier renas på samma gång.

Man kan även ställa sig under duschen och låta att negativt man fått till sig helt enkelt rinna av och följa med ner ut genom rören vid de tillfällen man inte känner sig i harmoni. Men man kan göra det lite djupare, som en liten härlig ritual oxå.

Tvagningsritual:

Skapa en lugn, skön känsla i badrummet, genom att släcka ner och istället tända några ljus, sätt på musik och tappa upp ett varmt bad. har du inte badkar, så kan du skapa liknande känsla men att du tar en varm lång dusch istället.

Blanda in en kopp salt, 6 droppar lavendelolja och ett par droppar patchouliolja. Lägg dej i bakaret och låt dina problem sakta men säkert lösas upp. Om du duschar, gör en saltskrubb med salt, oliv eller kokos olja och någon god väldoftande olja. Doftsinnet är otroligt viktigt att stimulera.

Saltet och oljorna drar ut det negativa, renar och helar och de negiativa energierna/ problemen rinner bort med vattnet och ut i avloppet när du är klar.

Du kommer må så mycket bättre efter. En enkel ritual för att må bättre.

Kram, Leah.