Annie

Hej jag heter Annie och är verksam som i första hand tarotlolkare, energitolkare, guidad meditation och kanalisering. Jag har alltid hjälpt mina medmänniskor. Det har alltid varit naturligt för mej, precis som att människor har dragits till mej för att få hjälp. Jag ser alltid till helheten hos de personer som söker hjälp hos mej, kropp, själ och tanke hör ihop och påverkar varandra.

I mitt utförande använder jag mej av tarotkort, intuition och kanalisering. Jag får svar i bilder, symboler, och känslor. För att inte glömma astrologi som kan berätta för oss vilka energier vi utsätt för just nu, när det är läge att förnya kontrakt, löneanspråk, eller helt enkelt ligga lågt.

Min långa erfarenhet av att vägleda andra har gett mej en djup erfarenhet, och stor förståelse. Dessa erfarenheter kommer väl till pass i mitt hjälparbete.

Jag är en bra lyssnare, och det finns alltid en anledning till varför saker blir som det blir, och det finns alltid en lösning att hittas rätta livsvägen igen. Jag hjälper dej navigera runt hindren och mot ditt mål. Jag berättar ärligt för dej vad jag ser och får till mig, utan att vara dömande.

Ser fram emot att höra av dej, Annie.