Välkommen Juli..

Välkommen juli, kanske årets mest ljuvliga månad. Men förvänta dej en enormt stark påverkan från våra stjärnor och planeter.

Mars har gått in i Väduren, krigarens tecken och är det tecken som Mars naturligtvis styr. Vanligtvis tillbringar Mars fem eller sex veckor i varje tecken, men Mars kommer att vara i Väduren under 6 månader på grund av en retrograd turné som börjar i september.

Detta är massivt! Tungt! Starkt påverkande!

Det är faktiskt bara tredje gången som Mars har retrograderats i Väduren under de senaste 100 åren. Väduren är en kardinal arketyp som kan leda till två steg framåt, ett steg tillbaka. Det kommer att vara viktigt de närmaste månaderna att inte springa på fort framåt, utan se din framfört mer med ett steg i taget.

Dessutom bildas den tredje av tre förmörkelserna, en fullmåneförmörkelse på söndag den 5 juli. Förvänta dej passionerade gnistor kommer säkert att flyga oavsett vilket land du befinner dig bosatt i.

Se över alla områden i ditt liv där du har någon form av undertryckt känslor, dessa känslor kan komma att skjutas iväg helt okontrollerat som fyrverkerier, eftersom Merkurius nu är i retrograd i kräftans tecken, så se till att räkna till tio mer än en gång innan du säger ditt hjärtas mening, så att du slipper backa bandet och försöka reparera i efterhand.

Med actionfyllda Mars i Väduren kommer din instinkt att laddas med önskningar som din själ vill verkliga nu. Det ger oss modet att göra det som behöver göras.

kram Leah