Tanke kontroll..

Hur mår du? Känner du av all oro från resten av världen? Har du oro, stress och ängslan över hur att ska sluta, eller ser du på tillståndet nu som om något nytt ska börja.

Jag ser det som en tid av att komma i kontakt med ditt eget inre, en tid för reflexion och att se vad som är värdefullt, värdefullt på riktigt. Att se vad som inte längre fungerar, att lämna det och göra plats för något nytt.

Skapa ditt eget universum, skapa fina vibrationer, hjälp moder jord, och universum att återkoppla till vårt sanna jag igen.

Så försök nu att inte ta till dej den stress som vibrerar fram över världen, låt dej inte dras med, utan ta kontroll över hur du känner! Stoppa upp, stanna upp och försök att känna av din egen vibration som är samma vibration som träden och moder jord. Om vi alla skulle göra det så skulle vi återställa balansen. Men vi kan inte kontrollera vad andra gör eller inte gör, vi kan och ska bara kontrollera vad vi väljer att känna just nu! I denna stund! Välj tillit, harmoni, lugn, för då skapar du fina möjligheter för dej och de runtomkring dej. Känn harmoni i dej, genom dej och runt omkring dej. Öva på detta flera gånger om dagen. Kram Leah.