Fem är dagens nummer.

Dagens numerologi, fem är dagens nummer, och det är en universell dag. Vilket främjar kommunikation. Så det du vill säga det i dag.

Fem är dagens nummer enligt numerologi. Siffran fem är ett nummer som främjar att tala och kommunicera. Kanske vill du skriva ner dina känslor för att få klarhet om dina många känslor som virvlar inuti. Att prata med en älskad kan göra världar för din själ.

Femman står även för förändring och modet att våga förändra. Talet fem är vår krigarplanet Mars tal så den står även för energi, passion, mod och viljestyrka. Alltså en bra dag att gå mot dina mål, och vara tydlig med vad du vill.

Men trots de energierna, som kanske gör att du vill forcera framåt så ska du ta saker och ting långsamt idag. Nyckelordet är att tänka till, planera vad du vill driva. Eftersom månen har rört sig in i Stenbocken i dag.


Vår måne rör sig in i Stenbockens stadiga och seriösa tecken.
Under denna känsliga skorpion-tid är detta en välkommen lättnad. Stenbocken, som ett jordtecken, kan hjälpa dej att hålla fötterna på jorden i denna djupt känslomässiga tid.

Kram, Leah!