Beskydd..

Behöver man beskydd? Om det skulle vara så att du känner att du på något sätt får dåliga vibbar tillsänt till dej, finns några tips att skydda dej mot dåliga vibbar.

Rening och beskydd får du genom att använda rökelser, av bra kvalitet. Likaså Palo Santo, det helliga trädet är fantastisk bra. Det senar, och skapar bra energier runt dej, och ditt boende. Det kan du göra så ofta du vill. Och även vädra.

Jag tror på belling också, de Tibetanska sjungande skålarna är en favorit. Jag har köpt min på plast i Katmandu av en tibetansk man som satt och handgjorde dem. Men du behöver inte bege dej dit och kan kan köa bra fina skålar på nätet om du vill. Jag älskar vibrationen, ljudet de ger. Det är som att de genomborrar varenda liten partikel och för den att vibrera i balans. Och i den här kategorin hamnar även häxbjällrorna som beskyddar ditt hem.

Du har även svart Turmalin, en kristall som används av helare, shamaner och magiker använder sej av den för skydd mot onda energier. Du kan även tända ett svart ljus då det drar till sej dåliga energier.

Pentagrammet är en medial symbol som skyddar mot onda energier, dåliga vibbar. Sedan urminnes tider har det burits runt halsen, över hjärtat för beskydd. Som på bilden så pekar den femuddiga stjärnan uppåt, vilket symboliserar anden, de andra uddarna symboliserar de 4 elementen.

Slutligen så har vi rosmarin, vars doft skyddar mot dåliga energier. Det sägs även att du kan ta en bukett rosmarin och slå lätt mot din älskade för att beskydda er mot otrohet. Eller så lagar du ett spray av rosmarin.

lycka till, Annie.