Förvänta dej kraftfulla energier i dag!

I dag har vi en fullmåne som faktiskt har mycket påverkan av eld-energi. Vilket ger en stark kick framåt, så förvänta dej kraftfulla energier nu.

I dag, söndag 28 mars har vi ställt om klockorna till sommartid. Och vi har även en kraftfull fullmåne som är påverkad av Mars energier, så förvänta dej kraftfulla energier nu. kl 20,48 når månen sin kulmen, innan den börjar bli avtagande i kväll. Så en härlig fullmåne ritual i kväll kan vara helt på sin plats.

Vanligtvis så brukar vi känna av våra känslor väldigt starkt med månens förändringar. Många blir väldigt känsliga då månen är full, är även våra känslor fyllda till bredden, och en del känner sej kanske ”mångalna” , en del kan inte sova en del blir aggressiva etc.

Men nu står månen i Venus, som bilder en (trigon) kontakt med eldiga Mars, som alltid driver på framåt. Samtidigt står Saturnus som står i Vattumannen, vilket gör att önskningar och drömmar sätts i rörelse och faktist ser till att de blir förverkligade.

Så med de energiernas påverkan är en riktigt gynnsam tid att först, som alltid vid fullmåne, fundera på vad du inte längre vill ha kvar i ditt liv! Skriv ner på en lapp, och bränn den i kväll, gärna runt kl 20,48. Men även att försöka se nästa steg. Om du gör plats, bränner, rensar bort något så har du plats för nytt. Vad drömmer du om? Nu är tid för drömmar att förverkligas, så var klar över hur du vill må framåt. Visualisera en vanlig dag i ditt liv om 3 månader!

Kram, Annie

Photo by Emilia Niedźwiedzka on Unsplash