Två månader till jul!

Börjar du känna av det? Kanske hör du till dem (de flesta av oss) som tycker det är jobbigt att vi redan i morgon går in i vintertid? Och nu har vi 2 månaders mörker kvar innan det vänder igen. Vilket även betyder två månader kvar till jul.

Tyvärr är det inte mycket vi kan göra åt det. Mer än att försöka se saker från ett annat perspektiv. Med två månader kvar till jul så kan vi redan nu skaffa oss ett annat perspektiv. På hur vi ska skapa en fridfull tid, för oss själva och de omkring oss. jag pratar om medmänsklighet.

Att nu, två månader innan börja fundera på hur ska du göra det mysigt, tryggt och skapa fina vibbar för dej och de du har omkring dej.

När jag pratar juletid, eller kanske hellre julefrid, så pratar jag inte om att krascha sig ekonomi för att köpa saker. Utan om hur gör du det mysigt och välmående för dej, och sedan hur gör du det för andra.

Att ställa upp, göra andra trygga, och känna att någon bryr sej. Att verkligen skapa den känslan att vi hör ihop och både har och ger stöttning i tuffa tider. 2020 har varit galet tufft, så se till ge denna julen, slutet på året, och det nya året ett nytt, bättre sätt att ta till oss ett högre budskap, av kärlek!

Varför inte försöka göra julen 2020 till den mest värdefulla någonsin.

Kram Leah