Slut och ny början.

Ja allting leder mot sitt slut, och med den en nya början. Och min fantastiska resa, och utbildning leder oxå mot sitt slut, faktisk avslutningsdagen i dag.

I dag är sista dagen på min yoga utbildning. Tänk vad mycket jag har lärt mej, fått vara med om att upptäcka under de tre sista veckorna. Jag kommer resa härifrån med ett mycket större bagage än när jag kom. Men lätt att bära, för det är kunskap.

Det är en sån härlig känsla när man utvecklar sej själv, lär sej något nytt, eller fördjupar sin kunskap. För mej blir det en enorm kick, jag blir fylld av ny livsenergi. Vad ger dej livsenergi? Om du inte vet vad, så försök ta reda på det, det kommer ge dej ett fantastisk liv.

Och i morgon, måndag den 12 april finns jag på plats igen, online! Och välkomnar dina samtal.

Annie