Drömtydning

Genom drömtydning kan du lära dej väldigt mycket om dej själv, dina val och kanske få ett och annat budskap.

Drömtydning är portalen till ditt undermedvetna, kanske till och med din andliga sida. Mycket av det som dyker upp i drömmar är det vi varit med om under dagen. Det är som att drömmar sorterar, städar och bearbetar det som vi kanske inte själva hunnit med.

Men i drömmen tar även vårt plats. Det vi kanske inte riktigt får fatt på i vaket tillstånd. Eller som vi försöker lägga locket på, sanningar som vi inte vill veta om. Men även en och annan vägvisning om framtiden kan hittas i dina drömmar. En del har många sanndrömmar, de har oftast en stark utvecklad andlighet, synsk förmåga. För andra så döljer sig de budkapen bakom det du upplevt under dagen, alltså bara massa ”damm”.

Photo by Илья Мельниченко on Unsplash

Men alla kan träna upp förmågan, och bli mer medveten om drömmarnas betydelse. Man kan se det som att man rensar bär eller svamp. Bort med kvistar, blad och skräp, för att få fram det man är ute efter.

Börja helt enkelt med att bli uppmärksam på dina drömmar. Skriv ner vad du drömde, och även känslan du hade. Om du till exempel drömde att du var ute i ett hav och simmade. Vad var det för vatten? Stormigt, lugnt, klart, ljus mörkt? etc. Och sedan kopplar du din känsla för det. Var du räd? Glad? Lugn? Trött etc.

Så skaffa dej en ”dröm dagbok” där du noterar varje natts dröm under i alla fall ett par måander. Till slut kommer du förstå ditt eget ”kodade språk”, få klarhet och vägledning. När du väl fått det kommer du börja förstå dina drömmar direkt.

Annie