Ditt horoskop.

I dag kan vi välkomna oxens tecken, och säga adjö till stridiga och hetlevrade Väduren.

Astrologi, vi har tolv tecken inom den västerländska zodiaken, samma gäller även för den kinesiska zodiaken. oxå. Men det västerländska sättet att kartlägga är månader. Varje tecken haren månad, och i dag den 21 april börjar Oxens tecken att gälla. Om en månad så går stafettpinnen över till Tvillingarna.

Varje tecken har olika egenskaper som påverkar oss alla, så du behöver inte vara född i till exempel oxens tecken för att vara påverkad av oxens energier. Utan det lägger sej som en extra aspekt över de egenskaper som du redan styrs av.

Oxens tecken är ett jordtecken. Och är det andra tecknet i zodiaken. Det första är Väduren, så man börjar inte räkna från vårt nyår. Väduren är hetlevrad, eld, man kan säga att väduren representerar vår födelse och vår ungdom. (fiskarna är det sista i vår zodiak, och representerar vår ålderdom, klokhet, djup, och insikt). Väduren är våghalsig har mycket energi, kanske inte alltid så eftertänksam, utan ganska egoistisk och naiv. När vi nu går in i Oxen så får vi till oss en ny energi. Nu vill vi börja bygga, skaffa pengar, det ekonomiska värdet börjar få fokus. Vi vill skaffa trygghet i vår liv. Ägande är viktigt för oxen, och inte minst passion och kärlek driver oxen.

Annie