Livets utmaningar.

Under en livstid är det verkligen många berg vi bestiger. Ibland känns det onåbart och helt att nå toppen. Livets utmaningar kommer vi inte ifrån.

Men med ett steg i taget så klarar vi de utmaningar vi får till oss, och kommer vi dit vi ska. Hur många toppar har du bestigit i ditt liv?

Ta dej en titt för återblick. Hur var det när du var liten? I skolan, första kärleken, sjukdomar, familjeproblem, förlorad kärlek, jobb och annan trygghet.

Jorda dej

Jag är säker på att du har klarat fler svårigheter och klarat fler utmaningar än vad su kanske är medveten om. Så ta dej en titt i backspegeln för att se vad du klarat. Och använd den kraften, den insikten att har du klarat allt det där, då klarar du även nästa topp. 

Om det är så att du är ung, och kanske står inför din första utmaning? Jag är säker på att du kommer klara det. Lär dej lita på din förmåga, för du har den, även om du inte kanske upptäckt den än. När du klarat din utmaning, så peppa då dej själv med: ”Fy fasen vad jag är bra! Fast med dina så klart. För här börjar du bygga din kraft, din självkänsla och förståelsen för att klarar allt, om du bara vill det tillräckligt mycket. 

Vad säger då stjärnor och planeterna?

Vi har faktiskt stor hjälp nu då vår kosmiska vän,Uranus, eller professorn som alltid går till botten med allt står i stabila arbetsamma Oxens tecken. Energierna vi får av bland annat detta är att vi får hjälp att skapa någonting nytt, en ny framtid. Möjligheter att bestiga nya högra berg, med bättre och friare utsikter. 

Just nu så har vi även mycket energier av kärlek runt omkring oss. Kanske behöver du bara en lite knuff i rätt riktning för att känna av den höga vibration av kärlek som just nu påverkar oss alla. Se dej som en vinnare. Känn dej som en vinnare. För just nu hjälper hela universum till med att ge dej alla hjälp du behöver. 

Uranus som står i Vattumannens tecken är den som kommer hjälpa dej ur din rastlöshet, och/eller din eventuella trötthet. Han puttar dej framåt i rasande fart, och ger dej befrielse från sånt som hållit dej tillbaka. Så förvänta dej nya lösningar och möjligheter nu. Du kommer hitta de tecken du sökt efter nu. Förvänta dej mer förståelse och nya dörrar som öppnas. 

Merkurius börjar att gå direkt igen på lördag 20 februari, (men förvänta dej en skuggvecka till efter det datumet) men förvänta dej att allt börjar hitta sin egen lösning, vi går framåt igen med kommunikation, prylar och resor börja fundera som de ska igen. 

Så fram till onsdag nästa vecka har vi kraftfulla jord-energier som förflyttar oss framåt på ett nästan magiskt sätt. Förvänta dej det du knappt vågat tro på. För nu har vi massor av bra energi runt oss, som hjälper oss och förflyttar oss dit vi ska. 

kram, Annie