Medium online

Har du någon gång kontaktat ett medium online, eller kanske tänkt att göra det men inte vågat?

Jag har jobbat långe som medium online, och har en fast kundkrets som är återkommande. Sedan har vi de som kanske bara hör av sej en gång för att de vill ha ett specifikt svar just här och nu.

Men under de senaste veckorna så har flera av mina trogna kunder sagt ungefär samma sak. Att de är så tacksamma för denna hjälpen. Att de inte förstår hur de skulle ha tagit sej igenom den livskris, den test nu nu går igenom. Och att de tycker synd om dem som inte förstått vilken hjälp, guidning och vägledning det är.

Men jag tror att det oxå handlar om hur öppen kunden är. Om de är rädd och tror det är något farligt så är det klart att det inte blir så givande. Men de som har en öppenhet, erfarenhet har väldigt lätt att ta till sej hjälpen. Likaså de som ringer och märket att det stämde ju det där jag sa, eller annat medium de har kontaktat.

Om du som läser det här nu, vill kontakta, men inte vågar. Ge det ett försök, är det inget för dej så har du bara kastat bort nån minut av ditt liv. Men mer troligt är att får den hjälp du behöver. Får svar, lugn och mindre oro. Och lättare att se saker och ting mer klart.

Hör gärna av dej, Annie