Kontakta ett medium..

Jag jobbar aktivt som medium och healer på distans. Så om du funderat på att kontakt för att hitta svaren på dina frågor, eller anan vägledning så kan du alltid kontakta mig för samtal och rådfrågning.

RING 0939-7575 välj: 411

Jag använder mej av tarotkort, intuition och kanalisering med grund inom astrologi. Jag får till mej svar i bilder, symboler, och känslor. Kraften hittar jag i naturen, moder jord och genom den universella kraften.

Jag ser till helheten hos de personer som söker hjälp hos mej, kropp, själ och tanke hör ihop och påverkar varandra.

Min långa erfarenhet av att vägleda andra har gett mej stor erfarenhet och djup förståelse. Av mej får du ärliga svar, utan att vara dömande.

Jag ser fram emot att höra av dej, Leah.

RING 0939-7575
välj: 411

Du hittar mej här:
www.spåland.se
www.spålinje24.se
www.spåland.no
www.synsk24.no
www.clairvoyance24.dk

OBS: Åldersgräns 18 år.