Hur trött är du?

Hur mås?Har du kanske känt dej väldig trött ett tag? Då kan jag trösta dej med att du inte är ensam.

Jag har så många kunder som klagar över trötthet nu. Och inte bara de, även jag känner mej trött, har gjort det ett tag nu. Och mina vänner och familj klagar även de känner sej riktigt trötta.

Men oroa dej inte för det. Lyssna istället på din kropp. Pressa dej inte utan följ din kropps signaler. Är den trött, vil den vila, vila! Sluta jobba mot dina egna signaler. Lyssna istället, för din kropp visar dej hur den mår, och vad det är den behöver.

Och just nu är vi fortfarande inne i vintertiden, vilotiden, så det är naturligt att ladda ner, och gå på fullt. Gör bara det som måste göras, tex jobba, sköta om dina barn och djur. Sen kan du ställa in så mkt som bara går. Nu under Corona tider är det till och med lätt att avboka, och lyssna. Se det som en bra härlig paus, där du vilar, sover, relaxar och helt enkelt ger dej själv vad din kropp längtar efter.

Men det är svårt att sluta ”göra saker” att vara aktiv med gott samvete. Varför är det det kan man verkligen fråga sej? varför tror vi att vi är bäst när vi gör mest? Det är ju när vi lyssnar på vår kropp och själ, och följer dess guidning som vi är i total harmoni med oss själva. Då är vi faktiskt är duktiga!

Kram Annie