Hej Mars!

Då var det dax att ta farväl av februari och säga hej till Mars månad.

I dag är sista dagen på den andra månaden av 2021. Så jag säger Hello till mars månad. Är det fler än jag som tappat tidsbegreppet lite? Under stora delar av 2020 satt jag i karantän. Och jobbade hela året sedan mars ensam hemifrån. Alla andra jobb som hade att göra med medarbetare blev inställt. Och det gör att jag har tappat lite tidskänsla.

Så nu går vi in i den månaden när allt ställdes på sin spets, för ett år sedan. Och den 14 mars hamnade i en total lockdown. Inte kunde man då drömma om vilket utveckling det skulle bli. Även om det astrologin pekade på väldigt stora förändringar, utmaningar och ett väldigt tufft år nat man tittade ur ett globalt perspektiv. Många stora duktiga astrologer pratade om detta redan 2019, med rädsla och darr på rösten. Och de fick rätt.

Än är det inte riktigt över, men det går åt rätt häll. Dock kommer väl efterskalv att påverka oss alla under ett flertal år. Men kom ihåg, att det är ur koas som ordningen föds. Så det kommer bli bra.

Men nu säger vi hej då Februari 2021, och välkommen mars 2021. Ta bara en dag i taget, vi kan se fram emot ljusare tider och vårdagjämningen den 20 mars, som en fin brytpunkt.