Ärkeängel.

Dagens orakel kort, är inget mindre än ärkeängel Mikael. Kanske en av den mest kända av ärkeänglarna.

Du kan alltid lita på ärkeängel Mikael. För det är han som vandrar vid din sida när du har det riktigt tufft. Mikael är även den som anses stå närmast gud.

Ärkeängel Mikael, den står står närmst det gudomliga.

När man får ett änglakort med Mikael så kan du vara säker på att du blir hjälpt. Men du behöver inte ha orakelkort för att bli hjälpt. Du kan kalla på honom när du tycker att du har det svårt, eller om du vill be om hjälp för någon annan. Du väljer att kalla på Mikael i frågor om livsförändringar, när du står inför svåra hinder i livet. Oftast när det handlar om av vi måste göra större förändringar och ha modet och kraften att göra det.

För att komma i kontakt med honom bör du först se till att du kan vara i lite lugn och ro. Ta bort allt störande som mobiltelefoner eller familjemedlemmar etc. Ge dej egen tid när du kallar på honom. Förbered dig gärna med att tända ett ljus. Ta några djupa andetag och tänker eller säg högt, att snälla ärkeängel Mikael, jag behöver din hjälp. Du kan även visualisera att du ser ett vitt ljus kanalisera sig ner. Gör på det sätt som känns mest bekvämt för dej. Men var fokuserad på vad di vill ha hjälp med, och försök se det som ett ”samtal”. När du är färdig med din bön, eller samtal så ska du tacka.

be om hjälp, och den kommer till dej, Annie