Förändringstider, är du redo?


Förändringstider är på ingång, äntligen! Gör dej bered, och välkomna det. Den kommande veckan innehåller en explosion av möjligheter, händelser och förändringar.

Det började med nymåne -Solförmörkelsen i Skyttens tecken,
och det kommer att avslutas med en grand final, på självaste vintersolståndet den 21 december! Och visst välkomnar vi dessa förändringstider.

Vilket äKonjunktion mellan Saturnus och Jupiter på vintersolståndet 21 december.


21 december kommer att vara första gången de träffas i Vattumannen på århundraden. Det är det närmaste dessa två planeter har varit sedan 1623!

Så förvänta dej stora förändringar. Vattumannen är tecknet som står för innovation, jämlikhet och humanitära värden. Samtidigt har Saturnus precis påbörjat sin tvååriga vistelse i detta frihetssökande tecken. Saturnus är den stränge läraren som kräver alltid disciplin och ger oss hårda läxor. Som samhälle har vi mycket arbete att göra. Människor motstår i sig förändringar. Saturnus i Vattumannen kommer att kräva det.
Det finns en mängd olika sätt denna energi kommer att spela ut personligen och politiskt.

Så ta dej en funderar på vad du vill förändra, hur vill du att 2021 ska bli? Vad kan du själv göra bättre? Både för dej och för andra. Jupiter ger oss mer av allt, överflöd, så se till att det blir ett överflöd av positivitet, drömmar, kärlek, empati och sådan som gör att både du och andra mår bra.

Kram, Annie.