Skyttens tid är här.

Solen har gått in i skytten nu och kommer stanna där tills vintersolståndet. Så vad betyder det då att Skyttens tid är här?Skytten är ett av de tre eldtecknen vi har inom astrologin. Och precis som Väduren och Lejonet är det eld, styrka och passionen som gäller. Skytten är ett livligt, optimistiskt tecken. Vi behöver lite av detta, eller hur? Så man kan verkligen fora att Skyttens tid är här nu.

Eldiga Skytten spänner bågen och siktar både långt och högt!


Skyttens härskande planet är Jupiter, den största planeten i vårt solsystem. Därför är detta tecken också associerat med expansion och överflöd.


Vanligtvis förknippas Skytten med planering, och långsiktiga mål men även med med långväga resor. Äventyrslusten och lusten för att resa i Pandemi -tider kanske inte riktigt går hand i hand kan man tycka. Men eftersom Skytten även älskar att förkovra sig i fakta, tidningar, och vill ha kontroll på det som sker, är hen oxå duktig på att planera för lyckad utkomst lite längre fram. Skytten är långtifrån lika impulsiv som Väduren.


Skytten är förknippad med det högre sinnet och lärande om andra kulturer och människor. Och du behöver inte vara född i detta tecken för att påverkas av dess energier just nu. Så passa på att vidga dina horisonter nu, planera för en fantastik framtid, förbered dej.

kram Leah