Är du också ensam hemma i jul?

Är du ensam hemma under julens högtider?

Den här julen blir väldigt annorlunda, för väldigt många. För första gången någonsin kommer jag vara ensam hemma till jul. Jag brukar alltid resa till min släkt och vänner, eller några reser till mej. I år blir det inga resor över huvud taget.

Ensamheten är just det som gör att julen och storhelger kan bli extra tung för många. Tyvärr blir den siffran större än någonsin i år. Vänder man på det så kan det bli en kraft att vi är ensamma tillsammans.

Vi är alla en del av det hela, med varandra, naturen och alla väsen runtomkring oss.

Många av mina kunder befinner sej i precis samma situation. Som redan har uttryckt sorg, oro för att inte få möta sina familjer/vänner.

Uppkopplad mot telefonen under julhelgen!

Det är anledningen att jag ska försöka vara inloggad så mycket som möjligt i jul. För att finnas till här för dej. Känns det tungt, ring mej, eller någon av de andra av mina medarbetare som gärna ser fram emot en pratstund och dela ensamhet med dej.

Den här julen kommer vara speciell på fler sätt än ett, för de flesta av oss har haft ett tufft år. Ett år som gör att vår framtid kommer att se annorlunda ut.

Men vi sitter vi alla i samma båt! Vi är ensamma tillsammans. Så starkt brukar inte den känslan vara. Vi är en del av något större. Fler än bara jag upplever detta just nu. Vi gör det tillsammans. Det är en gemenskap.

Och det ger oss oxå tillfälle att känna inåt, försöka komma i kontakt med vad det verkligen är som vi vill. Så se det som en ny chans att faktiskt ändra din framtid, och kanske komma in på en väg du inte trodde var möjlig. Ur kaos föds balans, och nytt liv. Förhoppningsvis kommer vi varandra mycket närmare.

kram, Annie

RING 0939-1147148
välj: 211
www.synskonline.se
www.spåland.se
www.spålinje24.se
www.spåland.no
www.synsk24.no
www.clairvoyance24.dk