12 december, en dubbel tolva.

Välkommen lördag 12 december. Den tolfte dagen i den tolfte månaden. talet tolv är även en trea, 1+2=3 , och både tolvan och trean står för kreativitet och att uttrycka sej själv på många sätt.

I dag, 12 december är en superbra dag att prata ut från hjärtat, vad du vill, önskar och tänker på. 1 + 2 = 3 är en påminnelse om att allt är i gudomlig och perfekt ordning. Det är också en påminnelse om att låta livet bli enklare! Lika enkelt som att säga ett två tre 🙂


Vår måne står är i känsliga skorpion idag, men förflyttar sig snart till Skytten och stannar där fram till vår förmörkelse på måndag.


Det här är en tid att komma i kontakt med dina känslor och UTTRYCKA dem! Skriv, tala, måla eller sjung ut om vad som finns i ditt hjärta. Hitta ditt sätt att faktiskt uttrycka dej. Nu har du den kreativa kraften som hjälper dej att hitta ditt sätt att visa vem du är.

Samt att på den 12: e dagen i den 12: e månaden på året aktiveras en kraftfull numerologi -kod som hjälper till att höja frekvensen av får energi och aura, få tillgång till höga medvetandeområden och ge en känsla av fullbordande.

12 är även ett kraftfullt tal som representerar helhet och fullbordande. Vi har 12 månader på året och 12 tecken i zodiaken, och det är först när vi har upplevt alla tolv av dessa tillstånd, att vi kan få en större bildperspektiv och förståelse för var vi har varit.


Kram, Annie