Skapa trygghet..

Det viktigaste nu är att skapa trygghet, både för dej själv och andra. I osäkra tider är omtanke, omsorg och empati nyckelorden.

Finns det något viktigare i denna värld, och för oss alla än att känna trygghet? Speciellt med detta året som skakat om oss rejält, och det är nog inte riktigt färdigt än heller. Så våra värderingar har nog ändrats en del. och med det våra behov. Dags att skapa trygghet med andra ord.

Behovet av att känna sig trygg i en värd som skakar ökar mer och mer. Så varför inte ta dej en funderare på vad som gör dej trygg? har du tryggheten? Om inte vad behöver du för att få den? Men även vilka kan vi skapa trygghet för? Gör du det?

Ibland ska vi har rollen av att vara fågelmamman som breder ut sina vingar och beskyddar sina skyddslingar. Men ibland måsta vi oxå få känna att vi är beskyddade, att någon breder ut vingarna över oss.

Skyddsänglar, hjälpare och guider.

Om det är så att du känner dej ensam, att du inte har någon att söka skydd hos, vet då att du har dina skyddsänglar! De finns alltid vid din sida. De ger dej guidning och vägledningen hela tiden.

Försök att träna upp dej på att kommunicera med dem. Det kan alla! Börja bara tänka på dem, eller prata högt ut i rummet, precis som du har någon där, eller rikta dej mot himlen om det känns bättre. Säg vad du vill, fråga vad du vill. Sen är det viktigt att du börjar bli lyhörd. För vi får alltid svar, men är oftast för upptagna för att lyssna. Svaren kan komma i dina drömmar, så börja gärna skriva ner dem. Eller som en känsla, en insikt eller att för bilder.

Lär dej hitta du hur dina beskyddare kommunicerar till dej. När du hittat det så kommer du aldrig mer känna dej ensam.