Attrahera viktminskning.

Kan man verkligen attrahera viktminskning? Kan man få mer av något man vill ha mindre av?

Du kan attrahera vad du vill! Och oavsett om det gäller att attrahera viktminskning, viktökning, pengar eller toppjobbet, så handlar det om att tänka RÄTT! Vi attraherar det vi tänker på, så tänker du mycket på att du har övervikt, att du önskar du var smalare, att jeansen trycker och att du kanske måsta gå upp i storlek istället för ner i storlek. Det är inte bra att lägga allt detta tänkandet på det. Vänd på det! Tänk, känn, visualisera mestadels av tiden på det du VILL ha.

Här kommer några tips om hur du du kan attrahera det du önskar:

1, Var tydlig med VAD vill attrahera. Vill du gå ner i vikt så ska du inte fokusera på hur oskönt det är med de kilo du har. Utan fokusera på hur det känns att ha de kilo du VILL ha.

Det du tänker på, får du mer av! Så enkelt är det.

2, Visualisera bilder va dej som ditt ”smala jag” med glädje och lyckokänsla. Det är din målbild.

3, Känn känslan av den ”tappade vikten”. Stanna i det glädjeruset, och plocka fram den känslan så ofta du kan. Den måste vara så mycket starkare än din olust känsla. På så sätt blir fokuset din målbild. Den känslan sporrar dej att fortsätta tro på ditt mål.

4, Boosta dina lyckohormoner genom att göra sånt du blir lycklig av, mår bra av. Och ägna mer tid till att göra sånt du blir glad av att göra, rent generellt.

5, Gör ett mind board. Klipp, klistra, måla, skapa fritt hur du vill se ut. Visualisera tex att du tar på dej kläder i den storken du önskar ha, och se, känn hur perfekt de sitter på kroppen.

6, Bestäm dej! NU går jag ner i vikt.

7, Så sätt en målvikt, och en tidpunkt då du ska ha nått det. Tex, till midsommar väger jag XX. Se dej själv sväva runt midsommarstången, känn känslan av hur det känns, hur du mår. Så skapar du en stark målbild. Som du plockar upp så fort det behövs.

8; Se dej själv Smal! Eller hälsosam, vältränad, välbyggd, sexig, eller vad nu ditt mål är. Du bestämmer.

9, Känn: – Jag är så lycklig i min nya hälsosamma stil.

10, Det handlar om att skapa de verktygen man behöver för att ge sig själv självkärlek. Det kan själv-pepp av oss själva ge oss. Och vi har självkärlek så tar vi hand om oss själva på bästa sätt. Gör bättre val, tröstar oss inte med mat, cigg, alkohol, Netflix utan blir mer aktiva i vårt eget välmående. Vi skapar en balans.

Tankens kraft, Annie.