Snart halvvägs in i Januari..

Snart är vi halvvägs in i Januari. Det har varit händelserika veckor.

Vi är halvvägs in i Januari nu. Men jag tycker det känns som en evighet det var jul. I dag har jag plockat ner allt som har anknytning till julen. Jag älskar dock juletider och skulle kunna tänka mej att ha det längre, trots att jag börjar redan i början av november.

Men jul för mej är inte tomtar och röd-grönt pynt. Utan Ljus och natur. Nu har jag plockat ner alla vackra stjärnor, men ersätter den med ljusslingor, så den mjuka fina stämningen fins trots allt kvar.

Rent energimässigt blir det alltid en ”lättnad”, när allt åker ner, och man liksom startar om hemmet på nytt igen. Nymånen vi hade i går. Faktiskt årets starkaste nymåne såg vi i går, onsdagen den 13 januari. Så dess påverkan och energi hjälper så klart till att förstärka känslan av att något nytt är på tillväxt.

Jag hoppas att ni oxå känner av de nya härliga energierna. det är som att nu äntligen kommer vi få medvind, kanske till och med lite starkare än vad vi önskat, så håll i hatten. Var medveten om dina mål. Rensa bort gammalt. Om inte ta och rensa upp ordentligt hemma, vädra ordentligt, tänd några rökelser och fundera lite på dina önskningar för din framtid, både nära och på lite sikt.

Kram Annie