Tarotkort betydelse.

Det finns magi bakom tarotkort betydelse. Massor av symbolik och tecken att tyda. Dessa magiska kort har funnits sedan runt mitten på 1400-talet. Och är mer aktuella än någonsin.

Tarotkort betydelse har lockat många. Att försöka hitta svaren, att kunna spå i framtid och händelser. Det är som en hemlig bok, där att svaren står. Men man måste kunna språket för att förstå det. I dag har den yngre generationen 00-talisterna har en ny öppenhet för det mystiska, det hemliga, det andliga. För många av det är det som de har en ny kunskap i sitt DNA. Kanske är det att ta det lite väl långt, men icke desto mindre har de en medfödd nyfikenhet för det ockulta.

Photo by Viva Luna Studios on Unsplash

Men även vi födda innan 2000 har så klart kunskapen, nyfikenheten, tillgängligheten till detta mystiska ”språk”. Det är en uråldrig kunskap. Men kommande generation är födda i Vattumannens tid, vilket gör att de är de första i en mer andlig tidsera. Så jag är inte förvånad om det andliga intresset, och vetgirigheten gällande tarotkort kommer att utvecklas enormt. Och på så sätt bli en självklarhet, i det dagliga livet.

Om du själv inte kan något om tarot, så kan du alltid kontakta en tarot tolkare som hjälper dej att dels svara på dina frågor, men kan även hjälpa dej förklara innebörden av vissa kort ,eller hur du själv startar för att lära dej mer.

Annie