Årets sista super fullmåne.

I dag, kl 20.39 har vi årets sista super fullmåne. och som vanligt vid fullmåne ska vi rensa bort sådan vi inte längre vill ha i våra liv.

Årets sista super fullmåne når sim topp i kväll klockan 20.39. Och med tanke på att vi hade sommarsolståndet i måndags så är det en perfekt tid att rensa upp. Allt som du inte längre vill ha i ditt liv, sådan som är utnött, inte längre fyller någon funktion. och framför allt sådant som håller dej tillbaka, och inte främjar din personliga utveckling. bort! Bort! Bort!

Skriv ner allt på en lapp. Gå sedan ut i kväll gärna 20.39 och bränn upp lappen. Känn känslan av att det du vill bli av med försvinner upp i luften med röken. Se hur det försvinner, och känn känslan av att bli befriad. Så här i midsommartider handlar det om fertilitet, nytt liv, nya ideér. Det behöver inte vara barn, men tillväxt. Liv, pengar, ideér, planer. Tänk till på vad du önskar dej. Nu har plats att fokusera på det, eftersom du städat bort det du vill slippa. Så fort du genomfört din rensning både mentalt och kanske handgripligen så kommer ny möjligheter uppenbaras för dej. även storstädning av hemmet är perfekt att göra i dag.

Annie