Spå i kort

Konsten att spå i kort är uråldrig. Och att hitta svar i framtiden och få vägledningen sträcker sig långt tillbaka. Faktiskt ända sedan vi började vandra på jorden.

Att spå i kort är en utvecklad form av att spå om framtiden. Och redan för över 16 tusen år sedan hade man ett avancerat sätt att spå efter stjärnbilder. Så från tidernas begynnelse så var det i fiskrens & inälvor, naturfenomen som man tolkade vad som skulle komma. Samtidigt som att i dag finns en uppsjö av bra och fina hjälpmedel av olika typer av kort. Och då ärTarotkort är väl det mest finstämda symboliska och spirituella hjälpmedlet om du frågar mej. En bra tarottolkare kan få fram massor av sanningar och vägledning. Beroende på hur korten hamnar kan svaren kan bli oändliga, och inte ett svar likt något annat.

Vill man lära sej spå i kort och är nybörjare så är Orakel kort och änglakort enklast att börja med. Det lättaste sättet att få förståelse för kortens innebörd. Därför blir det mitt bästa tips till dej som vill utveckla sin förmåga, eller kanske bara testa för att du är nyfiken är att köpa en lek som du känner att du dras till. För att lära dej själv kan du gå till någon välsorterad butik, titta på korten, färger och välj det som du känner dej dragen till. Sen kan du lära dej att att dra ett kort varje morgon för din dag. De flesta lekarna har ett litet medföljande häfte med hjälp att komma igång.

Villl du ha mer hjälp än så så kontakta gärna mej, eller någon annan tarot tolkare som du känner förtroende för. Det är samma här som att köpa en lek, välj med din känsla och intuition.

Stort lycka till, Annie