Ditt Horoskop.

Vad vet du egentligen om ditt horoskop? Ditt astrologiska födelsediagram är ditt universella fingeravtryck, visste du det?

Ditt horoskop kan säga massor om dej. Det är som ditt unika fingeravtryck, helt unikt. Man kan faktiskt säga att det är ditt astrologiska DNA. En duktig astrolog kan se och avläsa kopplingarna mellan dej och din mamma och pappa.

Image by Mira Cosic from Pixabay

Man kan se ditt tidigare liv, nuvarande liv och vilka uppgifter du kommer att ha i nästa liv. Inte minst vilka utmaningar du har just nu och framåt. Och även vilka utmaningar som kommer att påverka oss alla globalt. Och all denna kunskap efter hur planeterna påverkar oss, och vart de stod när vi föddes.

Men då pratar jag inte om de dagshoroskopen står står i tidningarna. Utan ditt helt unika horoskop, som är lika unikt som dina fingeravtryck. Din egen identitet som universum gett dej.

Du kan själv kolla upp ditt födelsediagram genom någon av de gratis sidor som finns. Där du kan du även få enklare förklaringar. Men astrologi är oerhört komplicerat, så för att få hela innebörden och förståelsen skulle jag tipsa dej att anlita en seriös, duktig erkänd astrolog. Som ger dej sin personliga tolkning, inte från förprogrammerad programvara. Men det är värt varenda öre om du frågar mej för det finns så många svart i ett riktigt utfört horoskop, och inte minst förståelse för det som du har varit med om, och för vem du är och vad som påverkar dej.

Annie.