3 tips för att skapa harmoni.

Februari har en fridfull energi, men samtidigt kan det vara rent kaos. Här är 3 tips för att skapa den harmoni du behöver för att bli ditt bästa jag.

2021 har startat i en rasande fart för många. Har det inte gjort det för dej än, bara vänta och se. Det bästa du kan göra just nu är att försöka hålla balansen, och helt enkelt vila dej i form. Här är 3 tips för att ta dej igenom månaden och förbereda dej för din framtid.

Inre rensning

Just nu i februari är det en bra tid för rensning och rening. Ungefär som när man tar medicin mot acne, fört blir det så mycket värre innan det lugnar sej. Det är en inre utrensning på gång. Det måste upp och ut, inte sopas under mattan.

Så om du kan och vill kan det vara bra att ta en vit vecka, eller varför inte en vit månad. Kör någon typ av detox om du vill.

Mental klarhet

Rena inom dej, även tankemässigt. Ta ut en riktning, vart vill du? Hur vill du att ditt liv ska se ut om 3 månader, ett år fem år? Väldigt bra tid just nu för att faktiskt manifestera din framtid. Sortera och städa ut och gör plats för nytt.

Rensa ut hemma

Detoxa ditt hem! Sortera, kasta, laga eller ge bort. Prylar är laddade med energier, och vissa prylar kan verkligen ge oss dåligt samvete. Kanske saker du fått som du inte gillar, men har svårt att göra dej av med för att inte såra den du fått det av, det är galet dåliga vibbar på det. Eller plaggen du köpt alldeles för dyrt men hänger oanvänt med pristaggen kvar. Snacka om dåligt samvete, och ger den en negativ energi när det gäller pengar.

Rensa inom dej, genom dej och runtomkring dej, Annie