Att nå dit man vill..

Har du drömmar? Jag menar har du framtidsdrömmar? Kan du se dej själv om 2 år, 5 år, kanske tio år?

Det är faktiskt bevisat att för de som har en uttalad , klar dröm och vision når den, till skillnad för de som inte vet vad de vill.

en nedskriven dröm med ett datum blir ett mål. Ett mål nedbrutit i delmål blir en plan. En plan som man ger ett agerande till blir sanning och verklighet.

Självklart kan man låta saker och ting bero, se vad som dyker upp i ens väg, men då ska det vara ett val.

Men om du vill få ut mer av livet, om du bestämmer dej för vad du vill så kan viljan flytta berg.

Jag tror på en kombination av andlighet, själens minne från tidigare liv, stjärnornas påverkan, arv och miljö, den gudomliga kraften, men även medveten styrning. Medvetandets kraft använt på rätt sätt. Vi ska använda verktygen vi fått.

Så använd din fantasi och skapar kraft på att skapa bilder av hur de vill ha det i din framtid, hur vill då må, vad vill du göra och använda tiden till, vart vill du befinna dej etc, och skapa din dröm! Bryt ner den i mindre delar, vad kan vara ett första steg? En kurs / utbildning/mer kunskap/sparkonto / information, och ett datum för när delmålen ska vara genomförda. Då har du startat en process där både du och den gudomliga universuella kraften gör att för att du ska lyckas.

Du kommer att lyckas, kram Leah