Test, vilket öga väljer du?

Välj ett av de 6 ögonen, och jag ska säga dej vem du är. Gör testen nu.

Hela tiden gör vi omedvetna val. Saker och utseenden tickar igång oss, andra känner vi avsky till direkt. Här kommer en kul test som du kan testa dej själv i.

Det här Testet är ingen slump, utan det säger faktiskt en hel del om vilka vi är.

ögonen är indelade i 3 sektioner, första sektionen är 1 och 2. Mellersta sektionen är 3 och 4. Den sista sektionen är 5 och 6. Uppifrån och ned.

Titta nu på de sex illustrationerna av ögon. Tänk inte efter, bara välj.

Öga 1


Om du var mest lockad av detta öga är du en person som behöver komma ut ur ditt skal. Du är alldeles för stängd för ditt eget bästa. Nu är det dax att släppa in människor, så öppna upp. Inse ditt eget värde, och att du faktisk är en härlig person som andra vill lära känna.

Öga 2


Om du dras till andra ögat mer än någon av de andra finns det något du gömmer dig. Du spenderar mycket av din tid på att försöka dra dej undan från andra, vilket egentligen bara skadar ditt eget välbefinnande. Varför gör du det mot dig själv? Det kanske är i ditt bästa att komma rent.

Öga 3


De som drar till det tredje ögat har mycket på gång. Kanske så mycket att du inte vet hur du ska bearbeta allt som pågår. Ditt undermedvetna behöver förstå att du inte är ensam. Det finns människor i ditt liv som du kan luta dig mot. Så nu är det dax att sluta med att försöka göra allting själv. Så försök att acceptera den hjälp som erbjuds. Be, och du skall få.

Öga 4


Om det här ögat är det du känner dig mest dragen till så är du någon som sätter upp väggar runt dej, för att skydda dig själv. Du gömmer dig från resten av världen och tänker att genom att göra det kommer du längre i livet. Men det är inte sant. Sluta hålla fast vid det förflutna och sätt blicken mot framtiden. Starta nu!

Öga 5


Nummer fem är ett öga svars betyder är att de personer som dras till det, arbetar hårdare än de flesta. Personen som går ”all in”, samt döljer dina känslor, och bara kör på. Däremot värnar du om livet, men ibland tappar du bort det som betyder mest. Eftersom du alltid har något på gång, och försöker få saker gjorda men glömmer till exempel att stanna upp och lukta på blommorna då och då.

Öga 6


Om du attraherades av detta öga är du någon som gör allt för att se till att människorna du har omkring dej ska vara lyckliga. Du ger allt du har och ber aldrig om mycket i gengäld. Det är dags för dig att ibland lära dej att säga nej och göra saker annorlunda. Du kan inte fortsätta vara där för dem som inte kommer att vara där för dig.