Sakta ner..

Den påverkan som Mars retrograd har på oss är att vi släpper på gaspedalen och saktar ner.


Och ett resultat av att Mars står i retrograd är att inte vi längre ska gå så fort fram. Att sluta tvinga dig igenom livet, utan ha mer tålamod.


Kanske har du på senaste tiden haft en känsla av att allt tar så lång tid? Eller att du hinner ingenting? Att allt tar dubbelt så läng tid för dej nu?


Gårdagens nymåne som stod i Jungfruns tecken, som ger oss just den energin att nu är det dax att se vad som verkligen är viktigt för oss. Det är en energi som påverkar oss att se vad som har högsta prio i våra liv åt.

Det kan vi inte göra det om vi kör på i full fart. Så sakta ner farten, känn efter, vad vill du? Och uppmärksamma vad är viktigast för dej, nu och framåt.


Det som du lägger din tid på nu är inte nödvändigtvis det som du faktiskt vill eller har behov av att göra.


Har du upplevt att mycket är motigt och att du möter motstånd? Kanske att du är motarbetad av universum eller att du kanske har en gnagande känsla inom dej att du kanske har hjärta med längre i det du gör.

Förskjut inte den känslan ner till ditt undermedvetna, utan låt den komma upp till ytan och till ditt medvetande istället. Sedan ställer du dej frågan om det verkligen är detta du vill fortsätta med, eller kan du göra på ett annat sätt.


Kram, Leah