Tid för rening.

Nu är det perfekt tid för rening. Både Venus, Mars och Jupiter bidrar med bra energier för just rening.

Det spelar ingen roll vad ditt behov för rening är, för nu är det dax att detoxa sig själv. För många så har det varit semestertider, kanske lite väl mycket gott att äta och dricka? Då är det just en detox du behöver göra för att rena din kropp. Eller är ditt känsloliv som bör få sig en genomgång. Eller en rejäl städning av ditt hem, och energibyte som behövs. Och nu är perfekt att skapa god flödande vital Chi-energi, i dej och runtomkring dej.

Venus har ställt sig i hälsofokuserade Venus nu, så du får bra påverkan från henne. Även mars ställer sig i jungfrun och ger dej kraften, lite jäklar anamma att fixa det du förutsätter att göra, och att du kommer att lyckas.

Så har vi Jupiter, som under en tid varit placerad i drömska fiskarna. Men som nu går i retrograd och backar tillbaka in till Vattumannen igen. Vilket egentligen påverkar dej att kunna genomför de drömmar du vävt under den senaste tiden. Vattumannen ger dej de rätta vibbarna så att du kommer agera mer och inte bara drömma om det. Jupiter är lyckans planet, så du kommer att lyckas.

Kristaller är ett väldigt bra hjälpmedel med att rena, både för dej själv, dina känslor och ditt hem.

Annie