Fråga pendeln

Att fråga pendeln om de svar du söker, eller vilken väg du ska välja är ett sätt att få hjälp med vägledning.

Fråga pendeln, och du kommer få svar. Pendeln är ett enkelt och bra verktyg som ger dej vägledning. En teknik alla kan använda, och träna sig på att bli bra på.

Photo by Haley Owens on Unsplash

Allt du behöver är egentligen bara en pendel. men innan du köper en så kan du böra med en ring som du drar en tråd eller ett långt hårstrå igenom. Om du sen känner att du vill köpa en pendel, välj då en som tilltalar dej. Det finns mängder av olika pendlar. kristaller, metaller och i olika utföranden. Gå gärna till en butik så du kan se och känna på dem. Håll dem i handen och känn efter, på så sätt kan man säga att pendeln väljer dej.

Så här gör du för att komma igång:

Håll gärna pendeln i den hand du normalt inte använder. Sen är det bara att börja träna upp din egen känslighet. Börja med att ställa klara JA och NEJ frågor som du vet svaren på för att se åt vilket håll som är ja/nej. Fråga om ditt namn är ett påhittat namn, då ser du och det är vänstervarv, eller högervarv. Sedan frågar du om ditt näman är ditt rätta namn, då går pendeln åt andra hållet.

När du fått ut ja-varv, nej-varv så är det bara att sätta igång och fråga din pendel. Sedan kan man gå vidare om man vill med att skaffa dej en pendelkarta. Det finns att skriva ut gratis på nätet.

Du kan du få svar på namn och så mycket mer. Det finns en mängd olika pendel kartor, så testa dej fram tills du hittar ett sätt som ger dej de rätta svaren.

Lycka till, Annie