Problem med kärlek eller kanske självkänslan.

Många av dem som söker sig till mej för hjälp har problem med kärlek. kanske är det till och med det största problemet som man ber om vägledning för.

För att gå till botten med problem med kärlek ska man börja med självkärlek. Låter det luddigt eller kanske svårt? Kanske det, men det är där det börjar. Om du inte värderar dej själv och det gör, gör ingen annan det.

Men jag ska inte övertala någon till något. men jag vill däremot rekommendera en bok jag precis lyssnat färdigt på. Som är lite komiskt skriven, men med en djupare botten som tar upp just detta. Och att ibland måste man helt enkelt kasta in handduken och ändra det man gör själv, för att andra ska ändra sig.

Man kan aldrig ändra någon annan, bara sig själv. Och när man skruvar lite (eller mkt som i boken) så tvingas motparten att svara upp på ett annat sätt. Det är bra att försöka ta sig ur gamla vanor och hjulspår.

Så boktipset till dej själv eller kanske till någon annan du tycker borde läsa den är: Irene Panik, författare: Carin Hjulström