Pratar du med ditt hem?

De flesta har nog hört att det är bra att prata med sin växter, men vet du att du ska prata med ditt hem?

Ditt hem har en själ, en energi och massor av ”minnen”. Du har säkert hört uttrycket ”det sitter i väggarna”. Så att prata med ditt hem är väldigt välgörande. man skulle kunna säga att det är vaktare av ditt hus. Lång tid tillbaka kanske det var just detta man kallade Vättar och hustomtar. Jag föredrar att kalla dem husandar, hemmets själ.

Det här är tyvärr något som glömts bort. Att man inte riktigt förstår viktigheten av att prata med ditt hem. genom att prata med ditt hem så kan man undvika negativa och avstannade energier.

Photo by xandtor on Unsplash

Jag pratar ofta med mitt hem, oftast när jag går runt och använder rökelser eller ”Palo santo”. Jag spelar mantran och har en ”singing bowl”Jag ber om trygghet för mej och de som bor där. Jag ber om att alla som kliver över tröskeln till mitt hem ska känna kärlek, och känna sig välkomna. Jag bor mina husandar om att hålla dåliga vibbar utanför mitt hem. Om jag ska resa bort, så berättar jag det alltid för mitt hus, och att de ska ta hand om, och beskydda de som är kvar i hemmet. För faktum är att oftast när jag reser bort går saker sönder, toan slutar fungera, varmvattenberedaren går sönder, ytterdörren har gått sönder och massa mer. Men sedan jag har börjat berätta att jag ska resa, och ber om beskydd så är det väldigt mycket lugnare.

Sist men inte minst, tacka ditt hem! Ge det härlek, stryk med händerna över väggarna och ge det tacksamhet och kärlek. jag har två stora pelare i mitt hem, de kramar jag alltid, ungefär som trädkramare. Och när jag städar, putsar fönster, måla så välsignar jag vattnet /färgen.

Så känn tacksamhet och du kommer få ett underbart laddat hem med fina energier.

Annie