Önska dej någonting..

Dagens kort, 22 juli 2020

Dagens kort ger dej en önskan. Ungefär som när du blåser ut ljusen på din födelsedagstårta, ser en stjärna falla eller blåser ut en fröna på en överblommad maskros.

Nature’s Whispers Oracle

Tänk på din önskan, släpp den fri och låt den ta formas i universums famn.

När du önskar något ska du ha tillit till att det kommer att hända när tiden är ”rätt” för önskan att slå in. Vi måste ha tillit till att den gudomliga kraften ger oss det vi behöver i rätt tid, så forcera eller stressa inte, tappa inte heller tron på att det kommer att ske.

Ibland manifesteras våra önskningar i framtiden, och vi kan då se att det faktiskt var den bästa tiden för dem att slå in, och att det till och med var tur att det inte slog in då man ville att det skulle ske, helt enkelt för att man inte var redo för det, men förstod det inte då. Den känslan har vi nog alla upplevt nån gång.


Att vilja ha något i teorin och uppleva det är två olika saker.
Genom att du önska dig något så börjar du förbereda dig för det. Detta kan vara i form av att göra förändringar i ditt liv, göra utrymme, lära dej något, läka eller helt enkelt mogna i det. Många gånger förstår vi inte vad det betyder, vilken skillnad det skulle göra om vår önskan gick i uppfyllelse.

Ett tips är oxå att lägga till; -eller mer / eller bättre, så att du inte begränsar dej.

Så ta dej en funderare på vad du vill önska dej i dag, för i dag får du en önskan genom dagens oracle kort.

Kram, Leah