Lejon portalen

Lion’s Gate är en gudomlig port som öppnar sig vid nästa måne, 20 juli. Det är en av de mest magiska perioderna för att komma i kontakt med andlig information som är viktig för din själ.

Många själar står inför ett nytt uppvaknade och kommer bli uppgraderde med mer information när vi går in i Lion’s gate. Ibland under denna fas dyker det upp människor/själar från tidigare liv för att hjälpa dig att förena eller läka något.

Detta kommer vanligtvis att vara kopplat till att väcka din djupaste självinsikt och djupaste visdom. Du kan återförenas med tidigare vänner, lärare eller romantiska själskamrater som har de nycklar du behöver för att låsa upp din andliga kraft.

vanligt är att reinkarnerade själar från en själs-grupp du har tillhört, dyker upp för att stödja dig när du utvecklar dina medfödda gåvor och talanger.

Uppstigningssymtom som sömnlöshet och huvudvärk kan intensifieras, eller att du känner en intensiv önskan att meditera mer, besöka en helig plats, eller kommer i kontakt med de från din andliga cirkel.

Ett enkelt sätt att ta reda på vad Lion’s Gate öppnar upp för dig är att helt enkelt fråga ditt inre jag med klar avsikt:

-”Vilket själsligt meddelande eller aktivering är jag redo att ta emot?”

Var sedan tålamod och vänta på ditt svar. Det kan komma i form av symboler, bilder, ord, känslor eller intryck. Det kan till och med kännas som din fantasi. Var uppmärksam på allts som kommer till dej.

Denna enorma möjlighet för själsligt växande toppar 8 augusti, så energin kommer att fortsätta byggas.