När energierna är rätt..

När energierna stämmer och verkar på rätt frekvens så märks det direkt. Till exempel: Du kanske börjar märka att du helt plötsligt har flyt. Att det som du upplever i ditt liv också relaterar till den större bilden av skeende i världen och vad vi alla går igenom kollektivt.


Det kan dyka upp som synkronicitet – du hör någon prata om något som du bara pratade med en vän om dagen innan, eller så tänker du på någon och de plötsligt kontaktar dig. Dessa synkronicitet visar oss hur allt är sammankopplat.


Lika viktiga är förbindelserna med människor som är mening att vi ska träffa – människor som lyser upp oss när vi möter dem och de där vi känner en samhörighet med. Vi känner, ”Wow, kanske det här är den person som jag har väntat på – den som är nästa steg till min framtid och vision


Och i vissa stunder när man får den här underbara känsla av att allt stämmer, känslan av att allt är fint och perfekt i detta ögonblick. I det här fem minuters tidsfönstret får jag tillgång till tacksamhet, frid och en känsla av lugn som jag aldrig har haft förut.

Kram Leah