Hur tänker du?

Allting förändras, det är egentligen det enda vi kan vara säkra på. Det är bara att titta i bakspegeln så ser vi vad som skett tidigare, men vi vet kanske inte riktigt vad som sker framåt? Eller?

Nu är inte alla medium och kan se in i framtiden, men det behöver du inte. Utan bara det att reflektera vad som händer och har hänt så kan man få en fingervisning om vart det är på väg.

Och det är här det är viktigt att tänka till, att inte bara hänga med strömmen, göra som alla andra utan att ta personligt ansvar för sitt eget liv.

Ta bara det här med arbete, min morfar var otroligt stolt när han fick sin guldklocka, efter lång och trogen tjänst på ett och samma företag. Hela livet för det företaget, och det finaste erkännandet man kunde få. Då!

I dag är det nog inte många som strävar efter guldklockor, utan målen är nu annorlunda.

Att fler och fler vill skapa ett arbete som är ett nöja, dvs när man jobbar med det man älskar och brinner för, och som man inte längtar till helgen för, har söndagsångest och kan inte få tillräckligt många semestrar från, tror jag kommer bli den nya ”guldklockan”.

Kram Leah