Hur mår du?

Hur har du det i Coronatider? Det är väldigt mycket oro som sprider sej över världen nu. Vissa är rädda för att mista nära och kära eller kanske att själv drabbas, och nu kommer nästa oro, arbete och ekonomi. Det här är inget nytt, det vet vi alla om.

Men vad man kanske inte tänker på, eller är medveten om är att den energin, de vibrationer som skapas av oro sprider sej till alla. Även om just du kanske inte ligger i riskzonen för varken det ena eller andra så blir du påverkad av andras oro, undermedvetet.

Som toppen på det så har Pluto just nu gått retrograde (tillbakagång) och kommer att så vara till 4 oktober, och då handlar allt väldigt mycket om vårt undermedvetna. Det här kan ge oss massor av oro, olustkänsla, irritation etc, utan att vi förstår varför.

Så mitt råd till dej är att försöka att varje dag hitta balans och lugn. Att varje dag göra något som får dej att slappna av, det kan vara allts från att meditera, springa eller sitta ner och måla, eller varför inte lyssna på avslappnande musik, eller mantran.

Och sist men inte minst, måla upp en positiv framtidsbild, det vi tänker är det vi attraherar mer av , så tänk dej till en fin framtid.

Bli medveten om ditt undermedvetna, Leah.