555-dag!

I dag är det den femte dagen, i årets femte månad och även får vi nummer fem när vi räknar ut universaldag (5 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 14, 1 + 4 = 5).


5 är antalet förändringar, frihet, äventyr och att våga ta risker. Femma symboliserar även drama.
Med tanke på vart vi befinner oss just nu i värden med Covid 19, när många människor sitter i husarrest, och gjort i närapå två månader så längtar de flesta av oss efter frihet. Ändå är skuggsidan av 5 att undvika ansvar för att ha en känsla av frihet och hitta dig själv i problem.
5 lär dig att hitta frihet genom att förbinda dig till en väg som är hälsosam för dig. Femman står även för olika sätt att uttrycka sig, kreativitet och olika berättelseformer.
Ett vackert sätt att utnyttja denna energi är att skriva, tala och dela vad som ligger i ditt hjärta.
I slutändan lär de femman oss att smida din egen unika väg och lyssna på rösten inuti dig, snarare än att göra vad andra förväntar dig.

Övrigt som förknippas med nr fem är; Förvandling, transformation, energi, passion, mod och viljestyrka. Den indikerar att det finns en utmaningar framför dej, och styrka att utveckla dina förmågor. Siffran står även för ”magisk portal”. Så använd energin som finns just nu.

Kram Leah