Från Yang energi till Yin energi.

Nu har vi ett energiskifte, vi lämnar Vädurens tecken och går in i Oxens tecken. Man kan även säga att vi går från Yang energi till Yin energi.

Har du märkt av det än? Om inte så kommer du troligtvis att göra det. Eftersom vi går från eld till jord, från Yang energi till yin energi. Vi lämnar Väduren, som är det första tecknet i zodiaken, och går till tecken nummer två, Oxen.

Så från att bara öst på, utan tanke, kanske både aggressivt, passionerat och oplanerat. Till att stoppa upp lite, och börja planera för mer stabilitet, att tänka lite mer långsiktigt gällande ekonomi. Oxens energi handlar om att bygga sin egen trygghet. Och det här är en energi som påverkar oss alla, oavsett när du är född. Det är som att ha båda fötterna på jorden igen.

Photo by Jack Prichett on Unsplash

Samtidigt så kommer vi ha en passionerad fullmåne på tisdag 27/4 som står i Skorpionen. Förvänta dej då att mycket blir mer intensivt, och går ner på djupet. NU har du en chans att komma i kontakt med ditt innersta. Det du egentligt önskar, eller kanske känner att du fått nog av. Vid fullmåne är det dax att rensa ut sådan som inte längre fungerar för oss. Så att vi kan låta nya intressen, möjligheter, och livsmål ta plats.