Kvantfysik, energi och telepati.

Allting runt omkring oss är energi, och vi kontrollerar det med våra tankar. Hör du till dem som redan förstått det, eller till dem som behöver lite mer för att köpa det.

Den fysiska världen som vi lever i är inget annat än ett enormt hav av energi. Som materialiseras och dematerialiseras inom sekunder upprepade gånger. Ingenting i denna värld är fast och de flesta människor förstår det inte.

allting runt oss är energi, och vi kontrollerar den med våra tankar.

Kvantfysik kan vara svårt att förstå. Nobelpristagarna i fysik har bevisat saker som man trots det säga att det inte var möjligt. De har bevisat att tankens kraft styr. Styr det ständigt föränderliga energifält i form av de former och föremål vi interagerar med dagligen. Men det här är inget som man bara förstår i en handvändning, det är svårare än så.

”Om kvantmekanik inte har djupt chockerat dig, har du inte förstått det ännu. Allt vi kallar verkligt är gjort av saker som inte kan betraktas som verkliga. ” – Niels Bohr

Men om vi tar ner det på en mer förstående nivå. Så vet jag att väldigt många har varit med om att du börjar tänka på en person, och 2 min senare ringer den. Antingen är det för att du tänker på den personen som den ringer upp, eller så går den personen och tänker på dej, och du känner av det. Det är energi! Energi, telepati som som vetenskapen bevisat. Så inget flum eller new age eller vad den som misstror vill kalla det.

Det är ren och skär fakta min vän :), Annie

källa: Science of the soul