Det spökar hos mig

Huset jag bor i är från slutet av 1800-talet och vi har ägt det i 20 år och använt det som sommarbostad tills för sju år sedan när vi bestämde oss för att flytta dit permanent. Det ligger mitt inne i skogen alldeles ensamt med bara skogen och alla vilda djur som grannar.

Det jag nu berättar om är svårt att tro om man inte själv upplevt och sett det med egna ögon, men är alldeles sant och jag vet att det finns något mer i en annan dimension.

På nätterna vaknade jag av att det kom olika väsen ovanför mig, dom lyste med ett otroligt sken, vitt eller med färger, men det kunde också vara tecknade med lysande konturer. Ansikten som kom nära, en människoliknande varelse som kröp på alla fyra på taket, djur som kom svävande och ibland krypande, ja det var bio varje natt.

I början var det så märkligt och jag kunde inte förstå någonting av det som hände, tyckte det var helt otroligt och surrealistiskt. Folk omkring mig trodde först att jag hade blivit tokig när jag berättade och begrep ingenting, men med tiden förstod även dom att det verkligen var något i huset.

Med tiden ökade det mer och mer och obehagliga kryp och otäckare varelser började visa sig. Energin blev så tät och tung att jag såg hur den hängde ner från taket och det spred sig i hela huset. Ju mer uppmärksamhet jag gav åt det, ju mer drogs till huset och jag fick tillslut svårt att sova i rummet. Fick hjälp av en duktig magiker, att rensa bort dom negativa energierna och även en guldskimrande ängel har besökt mig och efter detta blev energin i huset ljusare.

Har du också varit med om något som ”inte finns” så skulle jag bli glad om du också ville berätta om det.

Kramar från Leah