De dyrare priserna

Allt blir bara dyrare och dyrare. Och många männsiskor börjar få svårt att ha råd med deras levandskostnader. Som en medial person upplever jag det svårt när människor inte har råd med det viktiga i livet, det är en komplex och känslomässigt utmanande situation. Jag använder mina förmågor för att försöka få en djupare insikt i de underliggande orsakerna till detta problem och för att få en känsla av vad som kan hända i framtiden.

Jag kan använda olika tekniker som tarotkort, kristaller eller meditation för att få en känsla av energin runt detta problem och de människor som påverkas av det. Jag kan känna mig maktlös och hjälplös när jag ser och hör om de många svårigheter som detta problem orsakar, men jag försöker att med mina förmågor att hjälpa de som söker råd och hjälp för att hantera detta problem och hitta lösningar.