Dagens budskap..

Jag har tagit ett kort dagens energi, vad vi behöver veta i dag, och kortet är ”Paus”.

4, Paus / Nature’s Whispers Oracle


Ta ofta pauser i dag för att komma i kontakt med dig själv. Se till att vara medveten, låt inte allt gå i rasande fart och på rutin nu.

Pausa och observera dina tankar och ditt känslomässiga tillstånd. Så ta nu ett par djupa andetag, där du andas ut med en hörbar ”AHH” så pausas hjärnans krav och för oss tillbaka till våra kroppar. Bra! Nu när du är tillbaka, hur känner du dej nu, på riktigt?

Det är så mycket påverkan som vi bombarderas av utifrån vår omvärld, idéer, nyheter och sociala mediasändningar som påverkar dig i en riktning som du inte är medveten om att den försätter dej i tillstånd känslomässigt, energiskt och / eller fysiskt, som du faktiskt inte vill hamna i.Eftersom vi ofta plockar upp och agerar på andras energi och inte ens inser det.

Ditt fokus på dem matar bara sådana tankeformer, vilket gör deras närvaro och inflytande mycket större. Bättre att observera och släppa. Att ta enbart observatörens ställning skapar redan en känsla av avskiljning som i sin tur utlöser en energisk frigörelse från dessa ”tankemoln”. Du kan också be dina Högre Själv- och / eller skyddsänglar att koppla bort dig från alla negativa tankesätt och förbindelser och duscha dig med helande ljus från det gudomliga.

Så ta några djupa andetag och ge dej själv en paus i dag, kram Leah