Affirmationer, och dess verkan.

Affirmationer, och vad de kan göra för dej. Kraften av att använda sej av affirmationer och positiva bilder, visioner för sig själv och sin framtid är fantastiskt.

Det viktiga är att du får fatt på det du egentligen önskar dej. Sedan är det bara att börja skapa dina affirmationer. En av mina förebilder här är tveklöst Louise Hay, en fantastik kvinna som hjälp så många till ett bättre liv tack vara hennes ”verktyg”.

Och det behöver inte vara långa haranger som är svåra att komma ihåg heller. Och du gör enkelt dina egna.

Min inkomst ökar konstant! Kan var en affirmation som du kan använda dej av. Känner du att du inte har så mycket pengar som du önskar, och du hamnar i en negativ spiral av att pengar inte räcker till, så kan denna affirmation vara ett bra verktyg för dej.

Jag har det boende jag alltid har drömt om, till ett pris jag har råd med! En annan mycket kraftfull affirmation. Här är ”svansen” viktig ”till ett pris jag har råd med. För att ditt drömboende kanske är lätt. Men till vilket pris? Om du inte har råd med så hjälper det inte att du hittat det. Och har ska du inte begränsa dej. Elle tro att det kommer aldrig gå. Bort med det.

Jag är trygg, jag får den hjälp jag behöver. Är en annan variant, som kan behövas i tuffa tider. Upprepa dem gärna som ett mantra. Det viktiga är att du ger det. Tankens kraft är otroligt stor, större än vad vi tror.

Lycka till med att tänka dej till det du vill ha, Annie