Vad är egentligen en sierska?

Har du någon gång kontaktat en Sierska, eller kanske funderat på att göra det? Och vet du egentligen vad en sierska gör?

Sierskor, och spåmän har funnits i alla tider. Och finns som en naturlig del av många kulturer och även vissa religioner skulle man kunna säga. Inom Buddismen använder man sig av en ”spåman” när man ska utse en ny Dalai Lama. De Använder sig av syner, drömmar, spåman och stjärnorna för att få de ledtrådarna de behöver för att vet vart reinkarnationen ska ske. Sedan beger de sej till den platsen, och söker efter barnet. 

Jag kommer ihåg när jag var riktigt liten, då stack min mamma alltid ner till sjön där Zigenarna (som man sa då) slog läger. De kom varje sommar sommar sina husvagnar. Och hon och hennes vänninor ville bli spådda.. En gång betalade hon men sina nya pumps eftersom slantarna inte räckte till. 

I dag behöver vi inte vänta på att Sierskorna och spåmännen ska komma till oss. Vi kan enkelt möta dem online, bara ett samtal bort för att få redan på de frågorna som vi brinner för att veta. Eller för att få vägledning på annat sätt. 

För att en sierska eller spåman har en förmåga att se, som siar om framtiden. En fin hjälp som kan göra saker och ting klarare och hjälpa till och ge råd. Sen väljer var och en vilket val de vill göra. 

Annie