Mars i retrograd..

Actionladdade Mars saktar och går i retrograd onsdagen den 9 september i Vädurens tecken. Mars är den naturliga härskaren för Väduren. Vilket gör den här placeringen än mer tydlig och betydelsefull på din själs resa.

Det är planeten som står för det du önskar, åtrår och brinner för att få. Det du vill uppnå och planeten som styr din rena instinkt. Mars får tillgång till det som finns i din själ och gör det medvetet i omvärlden. När Mars saktar ner, och går retrograd, inverteras yang energin. Vilket skapar ett koncentrerat inre fokus på din själs önskan för framtiden.

Det finns inget behov av att rusa eller tvinga fram saker och ting. Eftersom alla olösta eller långvariga önskningar kommer att komma upp till ytan när du saktar ner dina steg. Så dax att reflekterar inåt och på djupet. Mars handlar alltid om val. Hela livet handlar egentligen om val, och kommer att peka ut både kursen och hastigheten för din utveckling. Alla val du gör är viktiga.

Ta dig tid så att du kan få till det rätt och på bästa sätt.

En annan förflyttning på himlakroppen som kan vara värd att notera är kärleksfulla Venus gick in i amorösa Lejonets tecken. Vilket ger oss möjlighet och påverkan att komma närmare de du älskar, i vänskap och på annat sätt.

kram Leah